Αυτό είναι το φόρουμ διαλόγου του GreekUniversityReform.org. Στην σελίδα εκείνη μπορείτε να βρείτε κείμενα, συνδέσεις, αξιολογήσεις, καταγγελίες, και άρθρα εφημερίδων σχετικά με την ανώτατη παιδεία στην Ελλάδα και την ανάγκη μεταρρύθμισης της.

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος. Όμως για να αναρτήσετε άρθρα πρέπει να εγγραφείτε (δωρεάν) στο WordPress.com (υπάρχει σύνδεση κάτω αριστερά) και μετά εγώ να σας προσκαλέσω ως “Author”. Δηλαδή, γραφτείτε πρώτα και μετά στείλτε μου με ΗλΤαχ (tlazaridis ΠΑΠΑΚΙ ccny.cuny.edu) το email με το οποίο γραφτήκατε. Αφού γίνουν όλα αυτά, κάνετε login στο wordpress.com και μετά βλέπετε ένα μενού στο πάνω μέρος της σελίδας. Εκεί κλικάρετε το New Post και επιλέγετε το παρόν ιστολόγιο.

Ο διαχειριστής και «υπεύθυνος κατά τον νόμο»,

Θέμης Λαζαρίδης
Professor
Department of Chemistry
City College of New York, CUNY
160 Convent Ave. New York, NY 10031, USA

email: tlazaridis-παπακι-ccny.cuny.edu

ΥΓ1. Προς κακόπιστους και καχύποπτους: ποτέ δεν έκανα αίτηση για θέση και ποτέ δεν υπήρξα μέλος ΔΕΠ σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται καμία προσωπική εμπάθεια.

ΥΓ2. Ως διαχειριστής εγγυώμαι να μην δημοσιοποιήσω στοιχεία των σχολιαστών (email και IP address), εκτός κι αν με βασανίσουν στο Γκουαντάναμο. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο. Η πλαστοπροσωπία φυσικά είναι απαράδεκτη.