Στις ειδήσεις του ΣΚΑI άκουσα ότι αντιπρόεδρος του ΕΟΦ είναι κάποια Παταργιά-Αγγέλου, σύζυγος του αδελφού του Γιάννη Αγγέλου, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού. Ο αδελφός της, Παναγιώτης Παταργιάς, τοποθετήθηκε διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (το «κυβέρνηση κολλητών και κουμπάρων» δεν είναι υπερβολή…)

Σχετικά:

http://diktyon.wordpress.com/2008/10/30/εάν-είναι-αλήθεια-όλα-αυτά-τότε-λυπόμα/
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12305&subid=2&pubid=324024

Στον κύριο Παταργιά είχα αναφερθεί σε παλαιότερο ποστ (σχόλιο 80). Είχα γράψει τότε:

«Έψαξα λίγο για τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Διευθύνων σύμβουλος είναι ο κ. Παναγιώτης Παταργιάς, αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα «Ιστορίας Αρχαιολογίας και διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Σε ένα άρθρο του διαβάζω βιογραφικά στοιχεία: πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ, διδάκτωρ ΑΠΘ. Δεν λέει τι έκανε πριν να γίνει αναπληρωτής καθηγητής στο Π.Π. Λέει ότι « Έχει δημοσιεύσει 65 Επιστημονικές Εργασίες σε Διεθνή και Ελληνικά Επιστημονικά Περιοδικά.». Στο WoS εγώ βρίσκω μόνο δύο, και τα δύο δημοσιευμένα το 2007, στα οποία ίσως ενεπλάκη λόγω της θέσης του στον ΟΣΚ. Στο Google Scholar βρίσκω 9, τα περισσότερα σε ιστοσελίδες.»

Πρόεδρος του ανωτέρω τμήματος είναι η κ. Ξανθάκη-Καραμάνου, σύζυγος του τέως γενικού γραμματέα του ΥΠΕΠΘ. Ο κ. Παταργιάς διορίστηκε το 2005. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την εκλογή; Έγινε κατευθείαν αναπληρωτής; Με τι έργο;

Advertisements