Το www.biomedresearch.gr συνιστά ένα ανεξάρτητο site που αφορά στην βιοϊατρική έρευνα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που σκοπό έχει τη γρήγορη ενημέρωση, την έρευση χρήσιμων πληροφοριών, την παράθεση και ανταλλαγή απόψεων, και πιθανά την απόκτηση νέων γνώσεων για ανθρώπους που ασχολούνται με την έρευνα γύρω από το χώρο της υγείας στην Ελλάδα.

Απευθύνεται σε ερευνητές κάθε βαθμίδας και κάθε ειδικότητας (βιολόγους, ιατρούς, χημικούς κ.λ.π.), από απλούς φοιτητές με ερευνητικές «αναζητήσεις» μέχρι μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, post-docs ως και καθηγητές Πανεπιστημίων ή διευθυντές ερευνητικών ομάδων και Iνστιτούτων, καθώς περιέχει τρέχουσες πληροφορίες για συνέδρια, υποτροφίες, ερευνητικά πρωτόκολλα και άλλα χρήσιμα. Ωστόσο απευθύνεται και στον απλό πολίτη που μπορεί να διαβάσει στον ιστοχώρο βιογραφίες Ελλήνων και ξένων ερευνητών, να ενημερωθεί για τις τελευταίες ειδήσεις στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας και να δει ενδιαφέροντα video.

Το biomedresearch είναι πάντα ανοικτό σε κάθε επιστημονική γνώση, πληροφορία ή άποψη που σχετίζεται με τη βιοϊατρική έρευνα, καθώς όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στέλνουν και να δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα επιστημονικά κείμενα γραμμένα από τους ίδιους ή από άλλη πηγή, να ανταλλάσουν πληροφορίες μέσω αυτού ή απλά να ενημερώνονται και να εκφράζουν τις απόψεις ή τις προτάσεις τους για τα ερευνητικά δρώμενα στην χώρα μας.

Ο ιστοχώρος σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνετε κάθε μήνα ενημέρωση στο e-mail σας για το νέο περιέχομενο της σελίδας. Η γρήγορη αυτή «Μηνιαία Ενημέρωση» (Newsletter) θα σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε με μια ματιά τα νέα άρθρα του site, τις βιογραφίες που θα έχουν προστεθεί για τον τρέχοντα μήνα, καθώς και άλλες νέες προσθήκες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε το email σας και -προαιρετικά- το όνομά σας στο αντίστοιχο πεδίο που βρίσκεται στην αριστερή στήλη της αρχικής σελίδας. Αν κατόπιν επιθυμείτε να αφαιρεθεί το email σας από τη λίστα του biomedresearch.gr, μπορείτε να το διαγράψετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η βιοϊατρική έρευνα, συμμετέχετε και εσείς ενεργά σ’αυτήν την προσπάθεια ανάδειξής της στην Ελλάδα.

www.biomedresearch.gr

biomedresearch.gr


Advertisement