Από το Indymedia, που το πήρε από τον Πρωϊνό Λόγο Ιωαννίνων:

Άνω κάτω έχει γίνει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα των Ιωαννίνων, από ένα ανώνυμο email που έφτασε σε πολλούς καθηγητές αλλά και στα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του άγνωστου αποστολέα, ένας επίκουρος Καθηγητής, μετέφρασε το διδακτορικό ενός γερμανού και το εξέδωσε σαν δικό του βιβλίο στην Ελλάδα.
Το βιβλίο αυτό προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει για την προαγωγή του αλλά εντοπίστηκε και αναγκάστηκε να το αποσύρει. Υποστηρίζεται επίσης ότι καθυστέρησε επί ένα χρόνο η συνεδρίαση του εκλεκτορικού σώματος για την εξέλιξη του ίδιου προσώπου προκειμένου να προσκομίσει νέο βιβλίο. Τελευταία μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος έγινε Αναπληρωτής Καθηγητής με τις ψήφους Πρυτάνεων, Κοσμητόρων, Προέδρων, Αντιπροέδρων, Διευθυντών και άλλων παραγόντων του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η υπόθεση του Πανεπιστημιακού που αντέγραψε πονήματα συναδέλφων του από το εξωτερικό, ήταν γνωστή στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εδώ και πολύ καιρό. Αυτό εξάλλου προκύπτει και από τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Πρύτανης Ιωάννης Γεροθανάσης, ο οποίος ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αλήθεια, τι απέγινε η ΕΔΕ για τον κ. Νεγκάκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας; Γιατί δεν παραπέμπεται επιτέλους σε πειθαρχικό; Και τι δουλειά έχει η Καθημερινή να δημοσιεύσει άρθρα ενός πρύτανη που παραβαίνει με τέτοιο εξόφθαλμο τρόπο τα καθήκοντά του;

Advertisements